Follow me:
Stylingwedstrijd XXL Wonen

Stylingwedstrijd XXL Wonen

Wat begon met een spontane actie, werd serieuzer toen bekend werd dat Amber en ik samen tot een van de 10 duo’s behoorde die mochten deelnemen aan de Stylingwedstrijd XXL Wonen bij Woonboulevard Poortvliet. Afgelopen zaterdag gingen wij de strijd aan. Het leek vrij gemakkelijk, maar het werd ons een stuk moeilijker gemaakt.

Het woonwalhalla

Woonboulevard Poortvliet, beide waren wij er nooit eerder geweest. Het leek wel een dorp op zichzelf. Veel tijd om rond te kijken hadden we alleen niet, want er stond een wedstrijd te wachten. Wij deden namelijk mee met de Stylingwedstrijd XXL Wonen. Al hebben we tijdens deze wedstrijd wel stukken van dit woonwalhalla moeten doorspitten om aan opdrachten te voldoen.

Stylingwedstrijd XXL afplakken

Rennen, zoeken, spelen

Een Stylingwedstrijd, niet zo moeilijk dachten wij. Vorige week woensdag samen alles doorgesproken en een paar plannen bedacht. Bij de speluitleg werd al heel snel duidelijk; die plannen waren er voor niets. Wat bleek: haast alles moest verdient worden door middel van spelelementen tussen het verven, zagen en stijlen door. Pfoe! Daar gingen we hoor. Rennend op zoek naar verstopte cijfers of medewerkers op een van de verschillende woonafdelingen. Amber hing nog even fijn met haar gezicht in een bak water tijdens het snoephappen en mij lukte het niet echt om tijdens het dobbelen 6 te gooien.

Stylingwedstrijd XXL Wonen even pauze

Van niets, naar iets

Ons plan de campagne (of champagne, zoals Amber het noemde) konden we het beste laten varen. We moesten de vloer, fauteuil, bijzettafel en accessoires ‘winnen’ tijdens de spellen. Wie als eerste was binnen een spel, mocht ook als eerste een keuze maken. Leuke uitdaging, wat zo moesten we snel beslissen en een plan bedenken. Al vonden we het ergens ook wel een beetje jammer omdat je op deze manier wel een beetje belemmerd wordt in je kunnen. Maar goed, het was nu eenmaal een wedstrijd met spelelementen.

Laminaatvloer leggen

Een van de onderdelen was; het leggen van een laminaat vloer. Beide hadden wij hier 0,0 ervaring in. Het op maat zagen, laten klikken van de planken en recht leggen van de vloer heeft voor veel gelach gezorgd. Uiteindelijk bleken we een stuk te te kort te komen. Zie je niets van, toch? We weten nu in ieder geval een beetje hoe je een laminaatvloer legt en weten ook; dit gaan we later dus niet zelf doen.

Stylingwedstrijd XXL resultaat
Stylingwedstrijd XXL detail

Het eindresultaat

Met alle obstakels en hindernissen zijn we uiteindelijk nog best tevreden over het resultaat. Tuurlijk hadden we dingen anders kunnen doen of beslissen. Alleen door de spelelementen en tijdsdruk merk je snel dat je niet echt tijd hebt om goed na te denken en dus handelt uit intuïtie. Toch willen wij natuurlijk heel graag winnen! Er staan namelijk 3 prijzen op het spel. Een wooncheque van €500,-, €250,- of €100,-.

Stylingwedstrijd XXL A team

Like onze foto!

Wil jij ons aan een van deze prijzen helpen? Ga dan naar de Facebookpagina van Woonboulevard Poortvliet en like onze foto!* Wij zijn in ieder geval super dankbaar voor elke like die we krijgen en hopen natuurlijk een van de wooncheque’s te winnen. Volgende week zaterdag, 28 oktober 2017, rond 15.00 uur weten wij of we een van de winnaars zijn!

Al weten we; meedoen is belangrijker dan winnen! Het was in ieder geval een superleuke ervaring.

STEMMEN (LIKEN) KAN HIER! Eeuwige dank voor jou!

*Let op! Alleen de likes die worden gegeven op de originele foto (dus op de Facebookpagina van Woonboulevard Poortvliet) tellen mee bij de eindscore.

Fotografie Luna en Amber Ekens

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

 • Reply Verie

  Geliked! En wat leuk, hopelijk winnen jullie! 🙂

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  24/10/2017 at 16:00
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.