Instagram Favorieten 05
Uitgelicht!

The Final: mijn favoriete Instagrammers #5

Vandaag is de laatste dag van de blogreeks, mijn favoriete Instagrammers. Nog één keer ligt ik 5 hele toffe accounts uit. Groot of klein, dat maakt niet uit. Ze zijn het stuk voor stuk waard om te volgen!

Nieuwe ontdekkingen

Het leuke aan Instagram is toch wel de vele accounts. Oké eerlijk is eerlijk, soms zie ook ik door de bomen het bos niet meer. Maar waar ik wel heel blij van wordt zijn toffe nieuwe ontdekkingen. Dat ik niet de enige vis in de vijver ben, is mij meer dan duidelijk. Maar toch zie ik duidelijk bij iedereen een eigen stijl. Dit zorgt juist weer voor nieuwe en frisse inspiratie.

Daarom vandaag in het laatste blog een 5-tal toffe accounts die ik de afgelopen weken heb ontdekt. Of door middel van de Shoutout Sunday of door zelf naar nieuwe accounts te zoeken. Klaar voor het laatste willekeurige lijstje?

@a.look.inside

#1 @a.look.inside

Volg jij Karin al? Naast dat ze visual Merchandiser is bij dé winkel waar je nooit met lege handen naar buiten komt (en dan bedoel ik Sostrene Grene). Heeft ze ook een hele fijne feed. Neutrale kleuren gecombineerd met geel en vrolijke bloemen zijn kenmerkend voor het interieur van Karin. En zeg nu zelf, als je hier naar kijkt kun je toch alleen maar ontzettend vrolijk worden? Zeker volgen; @a.look.inside

@huisjeinmijnhart

#2 @huisjeinmijnhart

Waarom ik dit account nog niet eerder volgde, ik heb geen idee! Want ik zie hier duidelijk een mede plantenmama die heel erg blij wordt van groen. En ik kan alleen maar zeggen; dat doet ze goed. Haar plantjes zien er tip-top verzorgd uit. Zo gezellig om haar hele plantenverzameling bij elkaar te zien. Ook gek op planten? Volg dan @huisjeinmijnhart

@interieurtijger

#3 @interieurtijger

Als ik het feed van Danielle bekijk moet ik weer heel erg terug denken aan de tijd van mijn opleiding interieuradviseur. Het tekenen, zoeken van de juiste materialen maken van moodboards, ze laat alles zien! En dat maakt het vak zó leuk. Ondanks dat ik er een andere weg mee ingeslagen ben, mis ik dit soms wel. Wil je ook meekijken met een interieuradviseur? Volg dan @interieurtijger

@interior_by_lein

#4 @interior_by_lein

Jaaa, wat een fijn account is dit! Heeerlijk zo licht gecombineerd met warme kleuren. Ik ben zelf groot fan van de warme roestkleur gecombineerd met licht hout en wit én roze natuurlijk. Dus van dit account kan ik alleen maar ontzettend blij worden. Dat ze verstand heeft van interieur en styling is heel duidelijk te zien en dat maakt het juist zo fijn! Wil je binnenkijken in dit fijne interieur? Volg dan @interior_by_lein

@theposterclub

#5 @theposterclub

En dan sluit ik af met een hele toffe shop! Al langere tijd ben ik op zoek naar een toffe poster, maar dat is nog best lastig. Ik wil iets dat tijdloos is, niet teveel kleur bevat en rust uitstraalt. Alles kwam samen toen ik het account van The Posterclub ontdekte! Alles wat ik zoek is hier te vinden. Je snapt wel dat het nu een kunst wordt om de juiste poster te gaan vinden, want alles is mooi! Ook op zoek naar tijdloze interieurposters? Volg dan @theposterclub

Dankjewel: shoutout sunday

Voor iedereen die een shoutout heeft geplaatst, dank je wel! Zonder jou had ik niet weer een overdosis aan nieuwe inspiratie gekregen! Ik vond het superleuk om te doen. Voor nu ga ik aan de slag met een fijne feestweek in december. Wat ik erover kan zeggen is; Mevrouw Blond telt af tot Kerst! En dit gaat gebeuren met heel veel leuke cadeautjes. Hoe of wat? Houd zeker het blog en mijn social kanalen (@mevrouwblond) in de gaten. Want één ding is zeker; dit wil je niet missen!!

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.