Follow me:
thuiskomen hal 600x600

Thuiskomen in de hal

Je doet de deur achter je dicht. Je hangt je jas op en doet je schoenen uit. Je zet je tas op de grond weg. Dan ruik je die fijne bekende geur, je bent weer thuis.
thuiskomen hal 01

Laat alles vallen

Thuiskomen. Na een lange dag werken, school of het halen van de boodschappen. Niets fijner om de deur achter je in het slot te laten vallen en je terug te trekken in je eigen fijne wereld. Het eerste waar je komt wanneer je thuis bent, is de hal. Een plek waar vaak een grote verzameling is ontstaan. Je tas vol met spullen, je jas aan de verwarming en een ruime keuze aan sjaals. Alles binnen handbereik, in de hal.

Thuiskomen en weggaan

De hal is niet alleen de ruimte waar je thuiskomt, het is ook de ruimte waar je weggaat. Daarom vind ik een spiegel en een plankje superhandig. En jij? Nog even checken of mijn haar goed zit, lippenbalsem op en gaan. Wanneer het ‘s avonds donker wordt, gezellig de kaarsjes aan. Zo hoeft er geen lampje te branden, maar is er wel voldoende licht. Alles binnen handbereik, of je nu thuiskomt of weggaat.

thuiskomen hal 02
thuiskomen hal 03

Heb jij ook een fijne hal? Wat maakt jouw hal persoonlijk en heb jij ook van die ingebakken gewoontes als je thuiskomt of weggaat? Ik ben benieuwd!

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.