yourdailyteacup
Uitgelicht!

Uitgelicht!: bijzondere theeën van Your Daily Tea Cup

Onlangs deed ik een leuke samenwerking met Rensina van Your Daily Tea Cup. Zo maakte ik kennis maar haar toffe thee webshop, vol met bijzondere theesmaken en de meest prachtige serviezen. Ik stelde haar een aantal vragen om zo nog meer over haar en haar webshop te weten te komen. Graag deel ik hier het verhaal van Rensina. Lees je mee?
yourdailyteacup rensina

Even voorstellen

Dit is Rensina Steursma, bijna 25 jaar en ze woont in het mooie Groningen. Ze studeerde Ruimtelijke Productpresentatie aan het Cibap in Zwolle. Hier leerde ze alles over styling, decoratie, etaleren en winkelinrichting. Zelfs kreeg ze de basisbeginselen fotografie en grafische vormgeving aangeleerd. Een hele brede opleiding, die ze met veel plezier heeft gevolgd. Tijdens, maar vooral na haar studie is ze begonnen met het opzetten van Your Daily Tea Cup. Waarom? “Omdat ik een echte theeleut ben, theezakjes verzamel en vind dat thee meer verdiend dan een zakje heen en weer hengelen in je mok.”

your daily tea cup

Over Your Daily Tea Cup

Sinds augustus 2017 is Your Daily Tea Cup een officiele onderneming, waarvan Rensina in oktober 2017 haar webshop lanceerde. Your Daily Tea Cup is ontstaan vanuit een passie voor thee. Rensina heeft inmiddels een behoorlijke theezakjes verzameling en drinkt dagelijks heel wat liters van deze bijzondere theetjes weg. Toen ze in haar examenjaar zich meer moest gaan verdiepen in een bepaald product, heeft ze gekozen voor.. je raad het al; thee! Hierbij zocht Rensina vooral naar theeën van hoogwaardige kwaliteit en met bijzondere smaken. Geen standaard supermarktdoosjes voor haar!

theebelevingsstore
verse thee

Dit maakt Your Daily Tea Cup bijzonder

Het drinken van thee mag volgens Rensina een geniet momentje zijn, of dit nu alleen is of samen. Ze wil zich dan ook heel graag gaan richten op een heuse theebelevingsstore. “Het proeven, ruiken, zien en wie weet voelen van thee is iets wat ik in mijn toekomstige winkel wil laten terugkomen. De echte theebeleving en het zelfstandig bekijken van de producten staat centraal. Verder wil ik de verschillende zetwijzen van thee aanbieden en krijg je doormiddel van illustraties en beeldmateriaal te zien hoe de (duurzame) theeproductie werkt.” Voor nu focust Rensina zich vooral op het bezorgen van een thuis theebeleving. Met veel plezier, passie en zorgt maakt ze de allermooiste theepakketjes. Zo ontvang je een feestje in je brievenbus, waarvan de theegeuren je al tegemoet komen. (En ik kan verklappen, dat ruikt echt overheerlijk!)

Tot slot

Wist je dat ze afgelopen november zelf een thee adventskalender heeft verzonnen? Dat dit zo goed aansloeg en ze er maar liefst 160 van heeft verkocht! Dit is dan ook gelijk Rensina’s favoriete product. Sinds januari 2018 verkoopt ze ook thee maandboxen, waarbij je elke maand zo’n heerlijk ruikend feestje in je brievenbus ontvangt. Je kunt Rensina en haar Your Daily Tea Cup volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en natuurlijk haar blog én webshop op www.yourdailyteacup.nl.

Fotografie Iris Zaagman, Rensina Steursma & Mevrouw Blond

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Verie
  21/03/2018 at 13:13

  Heel erg leuk! Van de Winter deed ik ook een samenwerking met Rensina, super leuk! Liefs, Verie

 • Reply
  Rensina
  20/03/2018 at 14:21

  Wauw wat heb je er een mooi verhaal van gemaakt!
  Zo leuk 🙂 Dankjewel

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.