Merci Paris Woonkamer
Hotspots & Events

Uitgelicht!: Interieurwalhalla Merci in Parijs

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, mijn stedentrip naar Parijs begin mei. Met een behoorlijke – to do list – ben ik, samen met mijn broertje, in 3 dagen de hele stad doorgecrossd. En daar mocht een bezoekje aan Merci Paris natuurlijk niet bij ontbreken! Ben je klaar voor een overload aan foto’s?

Merci Conceptstore Paris
Servies Merci Paris

Ogen te kort

Wanneer je op google “interieurwinkel Parijs” intypt, komen er verschillende naar voren. Mijn oog viel direct op de prachtige winkel Merci. Beddengoed, kleding, tassen, tenten, verlichting, servies, stoelen, banken echt alles kun je hier halen. De verhalen op internet werden werkelijkheid. Bij binnenkomst had ik ogen te kort! Er stond zoveel moois binnen, dat ik mijzelf echt moest beheersen. (Met het idee dat we nog met de Thalys terug moesten, anders had ik echt vanalles gekocht.)

Merci Paris

Het interieurwalhalla van Parijs

Parijs kent vele toffe plekjes, hierover schreef ik al eerder een artikel. Deze hotspot heb ik nog even geheim gehouden, omdat dit toch wel de kers op de taart is geweest. Je moet trouwens wel goed zoeken, want aan de buitenkant lijkt de winkel meer op een bibliotheek. Ga snel via de zijkant de poort door en je ontdekt zo’n fijne Franse patio met een prachtige entree!

interieurstyling Merci Paris
Beddengoed Merci Paris

Kijken, kijken en niet kopen

Waar ik het meest fan van ben geworden is de huiskamer styling met hele toffe rotan stoelen. Verder verkopen ze er het meest prachtige, zachte én natuurlijke beddengoed dat ik ooit heb gezien. Zooo zacht en verkrijgbaar in werkelijk alle kleuren van de regenboog! Als ik nog eens een kleurverandering wil doorvoeren, zou ik eigenlijk ‘even op en neer’ naar Parijs moeten voor beddengoed. Gewoon; WAUW!

Badkamer accessoires Merci Paris

Hier vind je Merci Paris

Wat?: conceptstore waar je je ogen uitkijkt
Waar?: 111 Boulevard Beaumarchais, 75003 Paris, Frankrijk
Wanneer?: Iedere maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 19.30 uur
Voor meer informatie kun je de website bekijken

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.