Follow me:
nieuwsbrief

Vanaf 2018; een eigen interieur nieuwsbrief!

Al een lange tijd zit het idee in mijn hoofd; een eigen interieur nieuwsbrief. Maar hoe vaak ga ik deze uitbrengen? Zullen er überhaupt wel mensen zijn die hem willen lezen? Waar schrijf ik dan allemaal over? Kortom genoeg waar ik de afgelopen tijd heb over nagedacht. Nu zijn eindelijk de knopen doorgehakt!
dienblad kaarslicht

Eigen nieuwsbrief

Of nu veel mensen zich gaan aanmelden of zitten te wachten op een nieuwsbrief, is op zich een belangrijk punt. Toch weerhoudt het mij niet om mijn idee te gaan uitwerken. Een eigen nieuwsbrief, hoe tof is dat! Uiteraard helemaal interieur gerelateerd. De items in de nieuwsbrief zullen een sneak preview worden. Als je je inschrijft ben je de eerste die alle artikelen kan lezen. Daarnaast zullen er ook een aantal artikelen exclusief voor leden zijn. Zo wil ik proberen net even iets extra’s aan te bieden en het lijkt mij superleuk om een nieuwsbrief te vullen en vormgeven.

Geen overload aan mails

Natuurlijk heb ik ook al nagedacht over hoe ik de nieuwsbrief wil gaan indelen. Ik wil sowieso geen overspoeling doen aan wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief. Want zeg zelf, dat is alleen meer super vervelend. Als ik naar mezelf kijk, belanden veel nieuwsbrieven ook zo in mijn prullenbak. Alleen de nieuwsbrieven die maar af en toe verschijnen lees ik helemaal uit. Daarom zal mijn nieuwsbrief ‘maar’ vier keer in het jaar worden verstuurd. Wanneer dan? Nou precies op de dag dat er een nieuw seizoen van start gaat! De eerste zal daarom worden verstuurd op 20 maart 2018.

Nieuwsbriefitems

In mijn nieuwsbrief wil ik graag inspiratie bieden en exclusieve kijkjes geven. Sommige items zullen later in die periode op het blog verschijnen, anderen blijven alleen zichtbaar voor leden. Er zijn een aantal categorieën die ik elk seizoen wil laten terugkomen. Dit zijn; trend(s), inspiratie, DIY, binnenkijken bij.., uitgelicht en wanneer toepasselijk iets richting de feestdag(en) van dat kwartaal.

Binnenkijken bij.. & Uitgelicht!

Voor de categorie binnenkijken bij.. ben ik op zoek naar mooie, stijlvolle en bijzondere woonplekken. Woon jij in een tof appartement? Heb jij een huis met een verhaal? Is jouw studentenkamer echt de allermooiste? Neem dan gerust contact op via info.mevrouwblond@gmail.com en wie weet kom jij dan in een mooi artikel terug in de nieuwsbrief.

Daarnaast ben ik voor de categorie Uitgelicht! op zoek naar bijzondere (web)shops/producten. Is jouw (web)shop op een bijzondere manier ontstaan? Of ontwerp en maak jij je producten helemaal zelf? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik zoek namelijke kleine ondernemers met een mooi verhaal. Een verhaal wat veel meer mensen mogen weten, een echt uniek verhaal. Heb jij zo’n verhaal? Dan hoor ik het graag!

Schrijf je in

Dan rest mij natuurlijk nog maar een ding; Wil jij niets missen op het gebied van interieur? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. En ontvang vanaf 2018, 4x per jaar een inspirerende nieuwsbrief!

Lieefs,

BewarenBewarenBewarenBewaren

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply