Inspiratie Trends

Volop interieur inspiratie op Meubeltrack

Ik moet toegeven dat ik dit bedrijf al een langere tijd op Instagram volg. Sterker nog ongeveer een jaar geleden werd ik door dit bedrijf benadert of ik in de bloggersdatabase wilde als micro-influencer. Over welk bedrijf ik het dan heb? Nou dat is…

Meubeltrack inspiratie

Ruimtes en inspiratie

Meubeltrack! Een inspirerend en hip interieurplatform waar dagelijks nieuwe artikelen op verschijnen. Sinds vorige week hebben ze zelfs een geheel vernieuwde website. Strak, moderen en lekker overzichtelijk. Je kunt er inspiratie vinden op het gebied van design, interieur, hotspots en woonstijlen. Daarnaast wordt deze inspiratie gekoppeld aan een ruimte (waar je ook op kunt zoeken). Zoek je inspiratie voor de slaapkamer? Dan krijg je in een overzicht alle artikelen met betrekking tot de slaapkamer te zien. Ideaal toch?

Meubeltrack vernieuwde website

Kijken, lezen en kopen

Een ander voordeel van Meubeltrack is, dat je na het lezen van een inspirerend blog direct kunt shoppen! Onder de categorie producten vind je een hele lijst aan productcategorieën. Klik op jouw favoriet en je wordt direct doorverwezen naar de winkel/webshop waar het product van is. Zo kun je jezelf laten inspireren en gelijk overgaan tot kopen. (Al is dat misschien niet altijd even handig voor je portemonnee ;-))

Meubeltrack zoekt gastbloggers!

Ben jij na het lezen van dit blog net zo enthousiast geworden over Meubeltrack als ik? Dan heb ik nog een leuk nieuwtje! Meubeltrack is namelijk opzoek naar interieurbloggers die in de vorm van gastblogs een bijdrage willen leveren aan dit toffe interieur inspiratieplatform. Denk jij nu; dit wil ik! Houd vooral Instagram en Facebook in de gaten. Kun je niet wachten? Dan kun je ook een mail sturen naar: marketing@meubeltrack.nl. En laat vooral weten waarom jij als gastblogger bij Meubeltrack past. Wie weet wordt er dan begin juni wel contact met jou opgenomen!

Kende jij Meubeltrack al? Wat vind jij van dit inspiratieplatform?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.