vt wonen & design beurs 2018
Hotspots & Events

vt wonen&design beurs 2018: lekker veel roze!

Ook ik bezocht dé jaarlijkse interieurbeurs van Nederland, namelijk de welbekende vt wonen&design beurs 2018. Ik werd daar vooral enorm blij van het heel vaak zien van één specifieke kleur. 3x raden welke kleur dat was…

stijlvolle kledingkast

Lekker veel roze!

Inmiddels heb ik zelf al een tijdje het ‘roze virus’. Daarom werd ik ook ontzettend gelukkig van het zien van deze kleur. In verschillende vormen en materialen viel mij één ding op: roze blijft! Vooral het huis van Ariadne at Home mocht van mij copy-paste naar mijn eigen huisje. Zó fijn al die zachte pasteltinten, combineert met hout. Een andere kleur is dit seizoen dus overbodig!

vt wonen&design beurs Riverdale
Karwei vt wonen&design beurs

Velvet it is

Ergens had ik al zo’n voorgevoel dat velvet helemaal terug zou komen van weggeweest. Op Instagram zie ik de stofsoort al veelvuldig voorkomen en ook op de beurs ontbrak het er niet aan. Fauteuils, eetkamerstoelen, banken en kussens alles leek wel velvet! Mijn favoriet? Dat zijn dan toch wel velvet fauteuils of banken, uiteraard in het roze!

Ariadne at home roze keukentafel
Ariadne at home keuken
platenspeler roze huis

Zoeken naar inspiratie

Voor mij is een bezoek aan de vt wonen&design beurs vaak voor de inspiratie. Al vond ik het dit jaar erg tegenvallen een nieuwe opvallende trends. Veel kleurcombinaties, materiaalkeuzes en accessoires waren voor mijn gevoel niet echt vernieuwend. Ik heb dan ook geen moment om de beurs gehad van; WAUW, dit is zó tof dit moét ik hebben. Alles was vrij ‘save’ of voor mij niet vernieuwend genoeg. (Misschien komt dat ook doordat Instagram duidelijk een voorloper is op trends, wat je daar een jaar geleden al zag komen, was ook te zien op de beurs.)

vt wonen&design beurs Meubeltrack

Eigen standontwerp

Ondanks dat ik er niet veel nieuwe inspiratie heb gevonden, was het toch een bijzondere beurs. Voor mijn werk heb ik namelijk de stand mogen ontwerpen. Een ontwerp dat van tekening realiteit is geworden. Dat maakt de hele sfeer op zo’n beurs toch totaal anders. Tuurlijk hadden er zoveel dingen beter en strakker gekund. Het was sowieso al een enorme uitdaging om binnen 6 weken alles rond te krijgen en te roeien, met de riemen die ik kreeg. Maar het is gelukt en zo slecht zag het er zeker niet uit!

Heb jij dit jaar een bezoek gebracht aan de vt wonen&design beurs? Heb jij wel de inspiratie gevonden die je zocht?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.