Inspiratie Interieur Woonkamer

Waarom een rotan stoel alles behalve oubollig is

Mijn moeder had er vroeger al een, volgens mij staat er ook nog een bij mijn oma in huis; de rotanstoel. Jaren geleden kochten mijn ouders een eetkamerset, jawel met rotan. En nu is het helemaal terug, plus i lovit!
hoekje met rotan stoel

Natuurlijk materiaal

Voor degene die het nog niet weten is rotan een geheel natuurlijk product. Hierdoor zal geen enkel rotan exemplaar hetzelfde zijn. Dat maakt het juist extra bijzonder! Zo kun je meedoen aan een eenheidsworst, maar heb je toch altijd iets unieks. Goede combi, toch? Daarnaast ben ik stiekem wel fan van natuurlijke kleuren, geeft net dat beetje extra sfeer.

bloomingville rotan stoel
rotan stoel styling

Een hoekje om in weg te dromen

Zelf scoorde ik deze rotan stoel alweer bijna 2 jaar geleden via de vtwonen tombola. (In de goede oude tijd dat ik nog online redactie stagiaire was; ohmy soms mis ik dat best!) Maarja, doordat mijn kamer nogal mini is (lees: heel mini, al valt dat vele niet op), staat hij al die tijd al in de woonkamer bij mijn ouders. Ik moet wel bekennen dat het echt mijn hoekje is hoor, (en die van Pien) want verder zit er nooit iemand in die stoel.

rotan stoel
detail van rotan stoel

Sfeer in huis? Kies rotan!

Ben jij op zoek naar meer sfeer in huis? Wil je eigenlijk wel natuurlijke materialen toevoegen, maar weet je niet zo goed hoé. Dan is een rotan stoel zeker een mooi item om mee te beginnen. Zo heb je bijvoorbeeld ook de hangstoel in rotan (die ik zelf ooooh zo graag zou willen hebben, in een huis waar er wel ruimte voor is). Verzamel wat fijne kussens en een mooi plaid, tafeltje ernaast en je hebt een heel fijn nieuw hoekje!

Heb jij ook iets van rotan in huis? Of een ander natuurlijk meubelstuk?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.