Trends

Wanneer Piet Hein Eek, IKEA ontmoet

Dat ik geen held ben in lampen en verlichting, is duidelijk. Tijdens mijn interieuropleiding vergat ik ook altijd verlichting. Hoe het komt, ik heb geen idee. Toen ik enkele weken geleden de nieuwe samenwerking tussen Piet Hein Eek en IKEA ging bewonderen, viel mijn oog op de lampen. Ja, dit was hem!
IKEA hanglamp

Piet Hein Eek x IKEA

Hangemaakte producten, naturel van kleur. Subtiel, maar tegelijkertijd ook opvallend. Zo zou ik de collectie van Piet Hein Eek voor IKEA omschrijven. Nog een ander voordeel; de stijl past echt in ieder interieur. Ik ben nog fan van de stoel en het bankje, maar besloot het te houden bij een nieuwe lamp. Dat zielige peertje was namelijk nodig aan vervanging toe!

INDUSTRIELL hanglamp
IKEA Piet Hein Eek lamp

En toen was er LICHT

Ik vind lampen uitkiezen altijd enorm moeilijk. Sowieso heb ik een hekel aan TL-look-a-likes. Licht dat zo fel is, dat je vanaf buiten dwars door het huis kijkt. Al licht dat natuurlijk aan het peertje. Toch blijft het moeilijk voor mij om de juiste stijl lamp te vinden, die past bij de rest van de sfeer. Maar deze toffe INDUSTRIELL hanglamp veroverde direct een plekje in mijn hart. Subtiel, handgemaakt, natuurlijk van materiaal en basic van kleur; PERFECT!

Vind jij verlichting kiezen ook zo lastig? En hoe denk jij over de Piet Hein Eek collectie voor IKEA?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.