Follow me:
thee kopjes ontbijt

Win: een heel fijn en stijlvol theepakket

Ikzelf ben een ontzettende theeleut. Er gaan dan ook dagelijks heel wat mokken thee doorheen. Het liefst varieer ik ook in smaakjes en het meest blij word ik van theedrinken aan een fijn gestijlde tafel. Extra leuk dat ik nu twee superfijne theemokken en een overheerlijke theesmaak mag weggeven via Instagram!
green sweet chai thee

Instagram giveaway

Namens Rensina van yourdailyteacup mag ik 2 van deze fijne Broste Copenhagen Nordic Sand mokken via Instagram weggeven, plusss een overheerlijke, verse thee in de smaak; Green Sweet Chai. (en ik kan verklappen, dat hij heerlijk ruikt!) Wat moet je doen?

  • Volg @Mevrouwblond & @yourdailyteacup op Instagram
  • Like de desbetreffende post (dit mag zowel bij Mevrouw Blond als bij Your Daily Tea Cup)
  • Laat in een reactie onder de desbetreffende post weten wie jij een fijn theemoment gunt (dit mag zowel bij Mevrouw Blond als bij Your Daily Tea Cup)
  • Meedoen kan t/m 13 februari 2018, op 14 februari 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt

thee tafel styling

Start van de dag

Vroeger deed ik nooit aan ontbijten, of ik gooide er een kant-en-klaar ontbijtdrink in. Niet heel handig en ook niet heel gezond. Sinds ik weet dat ik allergisch ben voor melk en lactose-intollorant, zijn deze drankjes helemaal uit den boze. Daarom start ik elke ochtend met een gezond ontbijt, waarbij ik geraffineerde suikers echt vermijd. Doordat ontbijten voor mij nog wel een lastig dingetje blijft, zorg ik gewoon dat de tafel er leuk uit ziet en dat ik mooi servies heb. Eerlijk is eerlijk, dat maakt het zoveel gemakkelijker!

broste copenhagen nordic sand
broste copenhagen mokken

Broste Copenhagen

Een tijdje geleden ontdekte ik het mooie Broste Copenhagen servies. Zelf kreeg ik voor mijn verjaardag twee grote mokken van de Grød serie en ik was op slag verliefd! Zo groot, zo fijn; heerlijk voor een cappuccino met kaneel. Daarnaast ontdekte ik ook de Nordic serie, waarvan Sand toch wel mijn favoriet is. Iets kleinere mokken, net zo mooi en net zo fijn. Ideaal voor mijn dagelijkse mokken thee en ze staan ook nog eens prachtig op tafel!

favoriete theemoment

Extra winkans!

Pssst, wil jij dit fijne theepakket héél graag winnen? Deel dan een foto van jouw favoriete theemoment met de hashtag #mijnfavorietetheemoment op Instagram en tag @mevrouwblond en @yourdailyteacup voor extra winkans!
Lieefs,

Bron: in samenwerking met yourdailyteacup | Fotografie Mevrouw Blond

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.