Follow me:
Binnenkijken bij.. Mevrouw Blond

Wonen in een appartementje, een rondleiding

Dat de tijd snel gaat wist ik al, maar zo snel. Inmiddels al de derde week in mijn (tijdelijke) appartementje. Wennen was, en is het zeker wel. Graag laat ik je zien hoe ik er mijn plekje van heb gemaakt.

Thuis voelen

Het is fijn om je ergens thuis te voelen. Voor mij zit dat heel erg in het schuiven met accessoires en de geur als ik binnenkom. Het voelt niet goed wanneer het ergens niet vertrouwd of lekker ruikt. Met de heerlijke geur van rituals, ruikt het bij binnenkomst al lekker. Iets wat mij gerust stelt, waar ik rustig van wordt.

Binnenkijken bij.. Mevrouw Blond
Binnenkijken bij.. Mevrouw Blond

Van huis naar thuis

Het tv-meubel, de bank, de rietenstoel en het eettafeltje stonden al in het appartementje toen ik kwam. Alle overige spullen zijn van mijzelf en heb ik vanuit thuis meegenomen. Oeps! Nooit geweten dat ik zoveel accessoires heb. (lees: er zit nog vanalles in de kast wat ik niet kwijt kon)

Fijne kleurtjes

Fan van zachte kleurtjes, dat ben ik zeker. Licht geeft ruimte en zorgt voor frisheid. Aangekleed met de zachte pastelkleurtjes die ik al had, heb ik er mijn plekje van gemaakt. Toen ik er kwam stond de woonkamer letterlijk andersom. Door alles een ander plekje te geven, voelde het meteen meer als mijn plekje. Daarbij vind ik het leuk dat ik nu, een soort van, in de keuken kan eten. Al deze zachte kleurtjes komen (geheel toevallig) terug in de bos bloemen van Bloomon (hier later meer over). Wat bloemen al niet doen, zo fijn!

Een eigen keuken

Hoe schattig, een mini keukentje. Het gasfornuisje is echt een old skool model en daardoor supergaaf. Er hingen gelukkig geen bovenkastjes, maar twee leuke planken. Doordat het een mini keukentje is, lijkt het zo al een heel stuk groter. Ik zette mijn eigen keukenspulletjes erop, wat vanaf de bank er nog leuk uitziet ook.

Binnenkijken bij.. Mevrouw BlondBinnenkijken bij.. Mevrouw Blond

Slaap lekker

Voor mijn gevoel woon ik nu supergroot. Maar de slaapkamer daarentegen, is niet heel veel groter als mijn slaapkamer thuis. De tweede ochtend werd ik wakker en was ik in de veronderstelling dat ik thuis was. (niet dus) Fijne lichte kleuren zaten al op de wand. De planken boven het bed hingen er ook al, zelfs de nachttafeltjes stonden er. Een fijn dekbedovertrek erover en er is een rustige plek om te slapen.

Binnenkijken bij.. Mevrouw BlondBinnenkijken bij.. Mevrouw Blond

Bij deze een rondleiding door mijn nieuwe plekje. Vind je het wat?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.