lentebloemetjes binnen
Inspiratie

Zet de lentebloemetjes binnen!

Wanneer ik buiten de lente ruik, weet ik dat het écht zo ver is. En al zijn de dagen dan soms nog wat nat en koud, de lente haal je ook heel eenvoudig binnen. Hoe ik dat doe? Ik zet de lentebloemetjes niet buiten, maar binnen!
bloemen detail

Zachte lentekleuren

Wanneer de ruimte geen uitgesproken kleuren heeft, vind ik het persoonlijk het mooist om ook de bloemen subtiel te houden. Een knalgele of felrode bos met bloemen kan al snel te overheersend overkomen. Vandaar dat ik koos voor zachte kleuren die het lentegevoel helemaal naar binnen halen.

veldboeket stijling

Veldboeket als favoriet

Een trend van dit moment zijn de veldboeketten. In het begin vond ik het niet helemaal iets voor mij, maar inmiddels kan ik niet meer zonder. Veldboeketten geven de mogelijkheid om van heel veel verschillende bloemsoorten te kunnen genieten. En dat allemaal in één vaas! Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om veldboeketten. Je kunt een abonnement nemen, de bossen kant-en-klaar kopen of zelf samenstellen. Dit laatste is toch wel echt mijn favoriet!

lentebloemen styling
lentebloemen op tafel

Mix van lentebloemetjes

Ik zei het al, zelf een veldboeket samenstellen. Hoe ideaal is dat! Zo kan ik precies aangeven welke kleuren ik liever niet in het boeket heb. Maar het leukste is wel om zelf mijn lentebloemetjes uit te kiezen. Uiteraard heb ik alleen de keus uit de bloemen die de bloemist heeft, maar dat mag de pret zeker niet drukken! Deze keer koos ik voor zachte kleuren, zonder oranje of rood. Ik vind hem goed gelukt. Laat die lente maar komen!

Wat zijn jouw favoriete bloemen? Kies jij ook voor een veldboeket of toch iets anders?

Lieefs,

P.s. Dit veldboeket komt van ‘t Hoefblad in Zevenbergen. Zij hebben ook een online bestelservice en de mogelijkheid op een bonte bos bloemen abonnement.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Verie
    21/03/2018 at 13:16

    Heerlijk de bloemetjes, gistermiddag kreeg ik van mijn Mams een paar takjes met bloesem uit de tuin. Zo lief en zo mooi! Echt Lente! Geniet ervan! Liefs, Verie

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.